Fejlesztő

Az Aura Homes Társasház ingatlan fejlesztője az Aura Homes Kft.

A fejlesztő cég tulajdonosai 10 éves ingatlanfejlesztésben, építőiparban, ingatlanhasznosításban és logisztikában szerzett rendkívüli tapasztalataikat hasznosították, hasznosítják a társasház tervezése, és a kivitelezés során.

A fejlesztők kizárólag Balatonfüreden tevékenykedtek a korábbiakban, és a jövőben is kizárólag Balatonfüreden kívánják végezni a tevékenységeiket. A fejlesztő cég tulajdonosai balatonfüredi magánszemélyek, referenciáik Balatonfüreden megtalálhatóak.

A fejlesztők hosszú távú jövőjüket az Aura Homes Társasházban képzelik el, oly módon, hogy családjaikkal az épületben kívánnak életvitelszerűen élni.

A fejlesztők a 2013 júliusa tartó tervezési fázis folyamán korábbi tapasztalataikat felhasználva teljes körültekintéssel és gondossággal terveztették meg a koncepciót, majd a teljes társasházat szintenként, végül pedig egyenként a lakásokat. A koncepcióterv, és az épület alaprajzainak tervezésekor próbálták leendő tulajdonostársként beleképzelni magukat a már elkészült, működő épületbe. Így sikerült a legélhetőbb, leginkább használható, és fenntartható épület végleges formáját, alaprajzát kigondolni. Ezután következett a lakások megtervezése egyenként. Itt is hasonló volt a feladat, lakóként kellett megvizsgálni egyenként a lakások beosztását, alaprajzait, és addig csiszolni, amíg a legjobb nem lett.

A tervezési fázisban kellett dönteni a felhasználni kívánt anyagokról, azok minőségéről. Nagyon fontos a nem látszó anyagok minősége, hiszen később azokat már nem lehet jobb minőségűre cserélni. A nem láthetó anyagok közül is a legjobb minőségűek mellett döntött a fejlesztő, mivel csak így lehetett elérni a legjobb hangszigetelést a lakások, és szintek között, valamint ezekkel az anyagokkal érhető el a legjobb hőszigetelés a fenntarthatóság érdekében.

Fejlesztőink egyik mottója: “ a szakember előre olyan okos, mint bárki más utólag” amit remélhetőleg sikerült átültetni az Aura Homes projektbe.

A fejlesztők rendkívüli tapasztalatokat szereztek a társasház üzemeltetés terén is. A hosszú távú céljuk a fenntartható, gazdaságosan üzemeltethető társasházak, és lakások létrehozása.