A fejlesztők kifejezett célja volt létrehozni Balatonfüreden egy rendkívül színvonalas tervezésű, kivitelezésű, nyugodt környezetben elhelyezkedő társasházat, melynek lakói egész évben élvezhetik a lakásuk és a társasház nyújtotta luxust és kényelmet.

Az Aura Homes Társasház fejlesztői sokéves ingatlanfejlesztői, építőipari, és ingatlanhasznosítói tapasztalatukkal álmodták meg a balatonfüredi projektet, amely álmot a napjainkban váltják valóra az építkezés megkezdésével. Az Aura Homes Társasház építési munkálatait hosszas tervezési fázis előzte meg, melynek során a tervezők, és a fejlesztők az eddig felhalmozott tapasztalatukat felhasználva törekedtek a tökéletes lakások megtervezésére. A tervezés folyamán különös hangsúlyt fektettünk Balatonfüred alsó városrészéhez mind arculatában, mind a felhasznált anyagok tekintetében illeszkedő épület létrehozásában. Fontos szempont volt a tervezés során, hogy mindenre kiterjedő figyelemmel tervezzük meg a lakásokat, hogy a későbbi tulajdonos úgy érezze, mintha ő tervezte volna meg azt a saját igényei szerint.

Mindezek figyelembevételével minden általunk eladásra kínált lakás természetes fény által megvilágítva rendkívül világos lesz. Minden lakás közepes, illetve nagy méretű teraszokkal rendelkezik. A lakások közötti hangszigetelés érdekében a legmodernebb hanggátló anyagokat építjük be, minden lakás külső nyílászárói fából készülnek 3 rétegű hőszigetelő üvegezéssel. A tervezés végeredménye egy hosszú távon gazdaságosan üzemeltethető, rendkívül esztétikus, környezetbeillő és barátságos épület lett.

A fejlesztők is az Aura Homes Társasházban képzelik el a hosszútávú jövőjüket, így az épület tervezése, és kivitelezése során is szem előtt tartják a saját igényeiket mivel ez az épület lesz családaik otthona.

A koncepció kialakításakor fontos szempont volt a lakás vásárlók legteljesebb körű kényelmének a biztosítása. A kényelem és biztonság jegyében az épületek lifttel lesznek felszerelve. A lakók a recepció, és a 24 órás biztonsági szolgálat minden kényelmét élvezhetik egész évben. A gépkocsik elhelyezése a mélygarázsban lehetséges. Az épület fűtése, illetve hűtése levegő hőszivattyúval történik, és a menyezet fűtésen, illetve hűtésen keresztül közvetíti a helyiségekbe.