Az Aura Homes Társasház a Balaton kultúrális fővárosában, Balatonfüreden helyezkedik el.

Balatonfüred város az utóbbi 8 évben rendkívüli változásokon, fejlődésen ment keresztül. A város teljesen megújult az alsó városrésztől az óvárosig.

Jelenleg is több beruházás zajlik a városban, többek között a Zákonyi Ferenc sétány meghosszabbítása a Hotel Marináig, az Aranyhíd sétány felújítása, az Ady Endre utca felújítása, az Arácsi út teljes felújítása, a Városi Uszoda építése, egy a Balaton élővilágát bemutató központ építése, kerékpárút építése az óvárostól a Balaton partig, több kisebb utca teljes felújítása.

A város vezetése a város teljes megújítása, fejlesztése mellett rendkívül nagy hangsúlyt fektet a város kultúrális programjaira. Az ide látogatókat kivétel nélkül mindig gazdag kultúrális, és szabadidős programok várják egész évben.

A tavaszi nyári időszakban mindennaposak a szabadtéri programok, koncertek, rendezvények.

A kultúrális programoknak a Vaszary Villa, a Városi Múzeum, a Kisfaludy Galéria, a Kisfaludy Színpad, a Balaton Szabadidőközpont és a Városi könyvtár ad otthont. A programok minden korosztály számára, és a különböző érdeklődési körű emberek számára is kíváló szórakozást, kikapcsolódást nyújtanak.

A Balatonfüredre látogatók egy kultúrált, tiszta, biztonságos kisvárosba érkeznek, ahol mindig minden rendben van. Az ide látogatók először csak egy-két napra érkeznek, de hamarosan azt veszik észre, hogy függővé váltak és már keresik a nekik megfelelő ingatlant Balatonfüreden, és rövid időn belül állandó lakosok lesznek.